10.2 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Thomas Cook Airbus-fly får nytt hjem hos National Airlines

Det siste Airbus A330-200 flyet som ble hentet inn i flåten til Thomas Cook, juli 2019, har nå fått ett nytt hjem.

Airbus A330 med registrering G-TCXD er nå blitt hentet ut fra lagring på flyplassen i Shannon i Irland og sent til Florida hvor det skal tjenestegjør hos det amerikanske selskapet National Airlines.

Det amerikanske flyselskapet har valgt å hente to av 330-flyene fra leasingselskapet som eier dem, begge har fløyet for Thomas Cook. Dette første flyet til National ble levert til Avianca i Brasil i 2009 som nytt fly. Thomas Cook overtok leasingavtalen i 2019.

Flyet har fortsatt Thomas Cook interiøret og oppdeling i to kabindeler, og skal med dette fly charterflyvninger for det amerikanske selskapet. National Airlines flyr mye oppdrag for det amerikanske forsvaret, melder Simple Flying.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer