Tilbyr en A380-flyvning med bare bonuspoeng-seter tilgjengelig

Foto: Qantas

Det australske flyselskapet Qantas skal ha en spesiell flyvning kommende høst. Det blir en egen flyvning med en Airbus A380 og alle setene ombord er reservert for å betales for med bonuspoeng.

Flyturen er satt opp fra Melbourne den 21. oktober i år, og destinasjonen er Tokyo i Japan. Alle seter i alle klasser ombord er utelukkende for den som har bonuspoeng å bruke. I følge flyselskapet blir det førstemann til mølla når det gjelder bestilling av denne spesiell flyvningen.

Bookingen åpner 16. mai klokken 07.00 om morgenen lokal tid. For å reise i førsteklasse må du ha tilgjengelig 180.000 Qantas-poeng, businessklasse kreves 72.000 bonuspoeng og Premiumklasse koster 54.000 poeng. I tillegg er det godt med økonomiklasse-seter til 35.000 poeng.

Det er ingen returflyvning tilgjengelig med A380-flyet, men selskapet har satt opp en Airbus A330 som skal fly retur til Australia 26. oktober.

-Dette er første gang vi dedikerer et helt fly til våre bonuspoeng-kunder, og også en Airbus A380 til dette formålet, sier en talsmann for flyselskapet til Australian Business Travel.

ANNONSE
Forrige artikkelAirbus og Boeing kansellerer Jet Airways flybestillinger
Neste artikkelOm få år må du bestille plass til håndbagasjen din i hyllen over seteradene