Foto: Qantas

Det australske flyselskapet Qantas skal ha en spesiell flyvning kommende høst. Det blir en egen flyvning med en Airbus A380 og alle setene ombord er reservert for å betales for med bonuspoeng.

Flyturen er satt opp fra Melbourne den 21. oktober i år, og destinasjonen er Tokyo i Japan. Alle seter i alle klasser ombord er utelukkende for den som har bonuspoeng å bruke. I følge flyselskapet blir det førstemann til mølla når det gjelder bestilling av denne spesiell flyvningen.

Bookingen åpner 16. mai klokken 07.00 om morgenen lokal tid. For å reise i førsteklasse må du ha tilgjengelig 180.000 Qantas-poeng, businessklasse kreves 72.000 bonuspoeng og Premiumklasse koster 54.000 poeng. I tillegg er det godt med økonomiklasse-seter til 35.000 poeng.

Det er ingen returflyvning tilgjengelig med A380-flyet, men selskapet har satt opp en Airbus A330 som skal fly retur til Australia 26. oktober.

-Dette er første gang vi dedikerer et helt fly til våre bonuspoeng-kunder, og også en Airbus A380 til dette formålet, sier en talsmann for flyselskapet til Australian Business Travel.