2.8 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no

ASL bestiller ombygging av 20 Boeing 737-800 til fraktfly

Under Paris Air Show onsdag har det irske fraktselskapet ASL Aviation Holding valgt å legge inn en bestilling på ombygging av 20 Boeing 737-800 til fraktfly. Flyene er i dag passasjerutgaver av 737-800 og kjøpes inn av ASL som brukte fly.

Totalt skal Boeing selv bygge om 20 av disse flyene til Boeing 737-800BCF – Boeing Converted Freighters.

Totalt blir denne avtalen lagt til en samlet ordre for ombygging av passasjerfly til fraktfly av denne typen til 120 totalt så langt.

Boeing opplever en økt etterspørsel etter fraktfly av typen Boeing 737 i markedet, og med 23,9 tonn i kabinen er det stadig flere selskap som velger å legge inn en bestilling for ombygging av eldre Boeing 737-800 fly.

Boeing viser denne uken frem det første flyet av denne typen, som skal leveres til, Prime Cargo i USA.

Andre nyheter

Air Asia X fikk første A330neo overlevert – Skulle egentlig til WOW Air

Redaksjonen

HiFly fikk avslutte Paris Air Show med sin Airbus A380 (Se video)

Redaksjonen

JetBlue bestiller Airbus A321XLR og A220

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer