11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Austrian Airlines investerer 200 millioner euro i nye fly

Lufthansa-selskapet Austrian Airlines skal investere 200 millioner euro i kjøp av nye fly. Det er fly fra den europeiske flyprodusenten Airbus som nå skal på plass.

I følge en pressemelding fra selskapet, er det snakk om å gå til anskaffelse av minst ti nye fly.

Årsaken til økningen er at Austrian Airlines trenger å ekspandere for å møte konkurransen fra lavkostselskap i Europa. Samtidig skal flyselskapet kvitte seg med samtlige Dash 8 fly, men skriver at kapasiteten med de 18 flyene som forsvinner ikke vil gå ned ettersom Airbus-flyene har flere seter å selge.

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Hans Olav Nyborg

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Hans Olav Nyborg

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer