14.5 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no

CSA legger ned på OSL

CSA Chech Airlines har bestemt seg for å legge ned en rekke ulønnsomme flyruter ved staren av neste sommerprogram den 28. mars i år.

Av rutene det flyr i dag er det Oslo, Beirut, Skopje, Athen, Cairo, Damaskus, Sofia og Larnaca som nå legges ned.

I følge selskapet er det lavt belegg som gjør at selskapet ser seg nødt til å legge ned rutene. CSA sier i en kommentar til Hangar.no at de ønsker å fokusere på områdene i øst med nye destinasjoner i Russland som ledelsen har større tro på i nåværende markedsituasjon.

Selskapet vil også omorganisere deler av organisasjonskartet med nedleggelse av selskap uten profitt og salg av fly som «blir til overs».

 

 

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer