10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Emirates uaktuelle for Norge

Flyselskapet Emirates er uaktuelle for Norge i denne omgang, hevder Vice President Flight Operations Support hos Emirates, Robert Everest i et intervju med det siste nummeret av bladet Avinorpuls.

-Dette er noe planavdelingen vår kan si mer om, men alle interessante markeder er gjenstand for kontinuerlige vurderinger. Men per i dag er det ingen planer om en direkterute til Norge, sier Everest til bladet.

Det har blitt spekulert en rekke ganger siste året om at Emirates skal starte opp rute til Norge, men for øyeblikket er dette ikke aktuelt i følge selskapet.

Selskapet flyr fra før direkte til København Kastrup, og OSL har lenge hatt et håp om at en direkterute vil komme mellom Dubai og Oslo, i form av den høye kvaliteten Emirates tilbyr ombord på sine fly.

Emirates har vurdert Oslo som destinasjon flere ganger men har valgt å legge sine nye ruter til andre byer.

Foto: Via Avinor

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer