10.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Iceland Express satser i Europa

Iceland Express utvider nå sine operasjoner i Europa etter at selskapet snudde om sin pågående kurs.

Selskapet melder at de gjør det meget bra i det polske markedet og setter nå farten opp på å selge andre europeiske destinasjoner.

Fra 1. februar i år vil selskapet øke sitt fokus innen Sverige, Tyskland, Sveits, Italia og Frankrike. Danmark vil også få et større fokus fra Iceland Express.

Danmark skal fungere som et året rundt marked sier en talsmann for selskapet til Travel Mole.

Selskapet har også nettopp sluppet sitt progra for sommersesongen 2012 og vil fly til Basel i Sveits og Bologna i Italia. Paris og Berlin blir nå også et større satsningsområde melder nettstedet.

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer