11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Korean Air fornærmet innbyggere på ny destinasjon

Foto: Hangar.no

Korean Air slo på stortromma når de skulle annonsere sin nye rute mellom Incheon og Nairobi, annonsen ble nemlig mottatt som en stor fornærmelse hos befolkningen på den nye destinasjonen.

I annonsen slo nemlig flyselskapet fast at «…nå kan du fly til de store afrikanske savannene, safaritur, og møte de lokale innbyggeren med sin primitive energi…».

Akkurat den siste delen av overskriften vakte stor oppsikt i Kenya, ingen likte å bli kalt for primitive og flyselskapet har blitt tvunget til å trekke tilbake hele annonsekampanjen og beklage det hele.

Skal undersøke nærmere

I en kort pressemelding skriver Korean Air at de beklager hele annonsen og teksten som kom feil ut, selskapet vil nå foreta en intern granskning for å finne ut hvordan det var mulig å kalle et helt lands folk for primitive.

Saken spredte seg raskt via både Twitter og Facebook og sinnet hos det kenyanske folket var lett å merke i meldingene som florerte fram til annonsene ble fjernet i går.

Ruten skal flys med Airbus A330 og startet opp i går.

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer