11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Boeing: Nye tekniske problemer for 787

Boeing har på nytt måtte snu seg rundt og gå gjennom produksjonen av Boeing 787 Dreamliner etter at det er oppdaget svakheter ved konstruksjonen av flyet.

Det er på minst tre av flyene som nå er i produksjon at det er oppdaget at strukturelle avstivere bak i flyet ikke er festet på en god nok måte til karbonfiber-skroget.

I følge Boeing dreier problemet seg om avstivere som går langs hele flyets skrog, og som har startet å gå i oppløsning ved åpningen av den såkalte seksjon 48 av flyet.

Flyprodusenten hevder disse problemene ikke vil bety ytterligere forsinkelser på produksjon av 787 og presiserer at det er satt i gang en bred undersøkelse av de allerede levert flyene til All Nippon Airways.

Feilen som nå er oppdaget gjelder flynummer 56 til ANA og nummer 57 og 58 som skal leveres til Qatar Airways.

 

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Armavia dropper Sukhoi

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer