Den svenske møbelgiganten IKEA åpner nå en liten avdeling på et nokså sjeldent sted å se møbelutsalg. Den franske avdelingen av IKEA åpner en egen utstilling på Terminal 3 ved Paris Charles de Gaulle flyplassen.
For IKEA er det snakk om å nå ut med sine møbelideer til en større masse, og nettopp dette har møbelhuset troen på at de vil klare ved å vise seg frem for mengden med reisende som passerer gjennom en flyplass som Charles de Gaulle.
Kun kort tid

Foto: IKEA

Det er riktig nok snakk om kun en kort periode ettersom utstillingen bare blir stående til 5. august, men varehuset ser ikke bort i fra at det kan bli snakk om å få til noe på litt mer fast basis.
Hele utstillingen til IKEA er laget som en lounge hvor passasjerer og reisende kan slappe av i sofaer, stoler og andre sittemuligheter.
IKEA har regnet ut at den gjennomsnittlige reisende befinner seg på flyplassen i 1 time og 43 minutter, da trenger de å slappe av i gode omgivelser, heter det i en pressemelding.
 

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleKvinne hard skadet – ble truffet av propell
Next articleInnfører flyforbud over Utøya