16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no

IKEA-lounge åpnet ved flyplass i Paris

Den svenske møbelgiganten IKEA åpner nå en liten avdeling på et nokså sjeldent sted å se møbelutsalg. Den franske avdelingen av IKEA åpner en egen utstilling på Terminal 3 ved Paris Charles de Gaulle flyplassen.
For IKEA er det snakk om å nå ut med sine møbelideer til en større masse, og nettopp dette har møbelhuset troen på at de vil klare ved å vise seg frem for mengden med reisende som passerer gjennom en flyplass som Charles de Gaulle.
Kun kort tid

Foto: IKEA

Det er riktig nok snakk om kun en kort periode ettersom utstillingen bare blir stående til 5. august, men varehuset ser ikke bort i fra at det kan bli snakk om å få til noe på litt mer fast basis.
Hele utstillingen til IKEA er laget som en lounge hvor passasjerer og reisende kan slappe av i sofaer, stoler og andre sittemuligheter.
IKEA har regnet ut at den gjennomsnittlige reisende befinner seg på flyplassen i 1 time og 43 minutter, da trenger de å slappe av i gode omgivelser, heter det i en pressemelding.
 

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer