18.7 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no

Kvinne hard skadet – ble truffet av propell

Det var propellen på et Antonov 24 fly kvinnen ble truffet av (Foto: Hangar.no)

En russisk kvinne ligger hard skadet på sykehus etter at hun ble truffet av propellen på den ene motoren av et Antonov-24 fly. Hendelsen skjedde på flyplassen Krasnoyarsk i Russland.
Kvinnen ska ha gått rundt flyet i det motorene ble startet opp, og hun skal ikke ha etterkommet advarsel fra en tekniker om ikke å gå den veien.
Kvinne ble fraktet til et lokalt sykehus med store skader i hodet, brystet og armene.
Det er ikke kjent hvilket flyselskap flyet hørte til.
Det russiske flyet skulle etter planen fly til Kodinsk, da kvinnen som skal ha jobbet innen et rengjøringselskap, ble truffet av propellen.
 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer