12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Alicante: Ryanair gir seg

Flyselskapet Ryanair ønsker ikke å lansere en anke mot spansk rett som har gitt medhold til Aena og Alicante flyplass i tvisten rundt bruken av flybroene.

Det var 26. mars i år at retten i Alicante gikk i favør av Aena og begjærte at flyselskapet Ryanair må bruke flybroene ved den nye terminalen på flyplassen.

Lavprisselskapet satte seg på bakbeina da flyplassen ville tvinge alle aktører som flyr til Alicante å bruke flybroene på terminalene framfor å busse passasjerene med buss, slik praksis har vært fram til den nye terminalen åpnet i 2011.

Flyselskapet har hatt muligheten til å anke saken før fristen går ut neste uke, men det har selskapet ikke tenkt å gjøre. Dermed er det stor usikkerhet hva som vil skje med operasjonene til selskapet på Allicante-flyplass. Driftselskapet Aena sier de skal forsøke å arbeide sammen med Ryanair og finne løsninger som vil fungere for Ryanair, uten at det diskriminerer andre flyselskaper eller gjør en stor forskjell.

 

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Ålesund slår Molde i økt trafikk

Hans Olav Nyborg

Svak oppgang for Rygge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer