10.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

BMIBaby blir lagt ned

Foto: Hans O. Nyborg

Det britiske charter og lavprisselskapet BMIbaby blir lagt ned fra 1. september etter at det ikke har lykkes IAG-gruppen i å selge selskapet.
IAG har inngått avtale med Lufthansa om kjøp av BMI, men avtalen gjelder kun ved et salg av datterselskapene BMI Regional og BMIbaby.
Nå melder IAG-gruppen at de legger ned lavprisselskapet fra 1. september, med siste avgang 9. september i år.
De ansatte skal ha blitt med på en full runde rundt oppsigelsen og mulighet for ansettelse i andre selskaper, samt at lønns- og pensjonsordninger skal ha blitt avtalt med fagforeninger.
BMI Regional solgt
BMI Regional ble 31. mai i år solgt til Sector Aviation, men det lykkes ikke å finne en eier til datterselskapet som opererte lavprissegmentet.
IAG som står bak British Airways vil fullføre integrasjonen av BMI-selskapet inn i BA innen utgangen av 2012.
 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer