11.6 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Falt ut av Ryanair-fly

En flyvertinne fikk hodeskader etter at hun falt ut gjennom den ene bakre døren på et fly fra selskapet Ryanair tirsdag.

Hendelsen fant sted på Gøteborg City flyplass. Det var under ombordstigning at stresset med å nå tidspunktet for avgang førte til at flyvertinnen falt ut gjennom en åpen bakdør, og falt tre meter ned på asfalten under.

Kvinnen blødde kraftig etter å ha falt med hodet først og ble fraktet i all hast til et sykehus i byen.

-I alle mine år innen luftfarten har jeg aldri opplevd lignende, sier direktør ved City Airport, Annika Nyberg til svenske medier.

Passasjerer som skulle fly med Ryanair til London fortalte svenske medier i går at det var svært så kaotisk og stressende ombord da uhellet skjedde, flyet nærmet seg avgangstiden og de kabinansatte stresset alle med å komme seg svært raskt på sine plasser, melder JOE.

 

Andre nyheter

FAA: Denne flytypen er fortsatt utsatt for forstyrrelser fra mobiltelefoner

Hans Olav Nyborg

Boeing ferdig med testen av ny 737MAX software

Jan-Kåre Folstad

United-fly tok fyr i Seattle

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer