9.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Mistet motorkraft på Boeing 757

Foto : Hangar.no

Et Boeing 757-200 fly fra det russiske flyselskapet Vim Air måtte nødlande på vei mellom Ekaterinburg i Russland og Hanoi i Vietnam forrige uke da den ene motoren på flyet fikk driftsproblemer og til slutt måtte slås helt av.

Flyet med 163 personer ombord landet på en flyplass nær Novosibirsk uten større problemer.

Motoren av typen PW2040 hadde fått store skader under flyvning og havarikommisjonen i Sibir har nå innledet en undersøkelse rundt årsaken til at dette skjedde.

Passasjerer og mannskap fikk fly videre etter 11 timer da selskapet fikk hentet et annet Boeing 757 fly for å hente dem å frakte de videre til endelig destinasjon.

 

Andre nyheter

FAA: Denne flytypen er fortsatt utsatt for forstyrrelser fra mobiltelefoner

Hans Olav Nyborg

Boeing ferdig med testen av ny 737MAX software

Jan-Kåre Folstad

United-fly tok fyr i Seattle

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer