11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Måtte sitte på do under flyturen

To passasjerer som var overbooket på et flyvning med PIA (Pakistan International Airlines) fikk være med på flyvningen til tross for at flyet var fullt, kapteinen mente de to kunne sitte på hvert sitt toalett.

Det var under en flyvning mellom Lahore og Karachi i Pakistan at pilotene kastet alle regler og lover til side og mente at ettersom toalettene hadde seter og sto tomme så kunne de like så godt benyttes.

Pilotene på rute PK 303 mente det ville være en skam om de to ekstra reisende skulle måtte stå igjen.

Passasjerene ble innkvartert på hvert sitt toalett og flyet kom seg avgårde som det skulle.

En av avisene i Pakistan mener dette viser selskapets nye strategi for å ta vare på passasjerene i en tung økonomisk tid. Kanskje en ide for andre flyselskap som har overbooket sine flyvninger?

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer