16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

PIA leaser nye 777

I følge pakistanske medier skal PIA ha inngått avtale med Boeing om leasing av fem nye Boeing 777, som skal leveres fra flyprodusenten innen april neste år.

Flyselskapet er inne i en stor krise men et stort antall fly parkert på bakken i påvente av mer kapital til kjøp av reservedeler. Nå kan redningen være ett skritt nærmere for flyselskapet, i hvertfall hva angår flyflåten. Spørsmålet medier i hjemlandet stiller seg er hvor lenge de nye flyene vil holde hvis ikke selskapet klarer å reorganisere driften.

I følge en talsmann for PIA skal kravene mot myndighetene om å legge inn mer kapital til driften, nå være droppet og erstattet med en omorganiseringsplan som skal resultere i bedre økonomisk styring.

 

 

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Armavia dropper Sukhoi

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer