14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

Trafikkøkning i april for SAS

Trafikktallene for april viser fortsatt positiv utvikling med en trafikkøkning på 7,9 %. Kabinfaktoren ble den høyeste noensinne for en april måned, idet den steg til 75,5 %. I april har SAS også vært verdens mest punktlige flyselskap.

SAS-konsernet transporterte 76.000 flere passasjerer i april i år sammenlignet med samme måned i fjor, en vekst på 3,4 %. Den positive økningen i april kommer først og fremst fra en god vekst på de internasjonale rutene, hvor USA-rutene er i særdeles god utvikling. Også den nyåpnede ruten København-Shanghai har allerede nådd en kabinfaktor på over 75 %.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer