9.7 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Aeroflot tvinger homofile til å gifte seg

Det russiske flyselskapet Aeroflot har tvunget en homofil person som jobber i flyselskapet som kabinansatt å gifte seg med en kvinne.

I følge LGTBnation skal 25 år gamle Maxim Kupreev ha fått valget mellom å gifte seg med en kvinne eller å slutte i jobben.

I desember 2011 ga Kupreev etter for press fra flyselskapet og giftet seg med en skolevenninne, så han kunne få beholde sin jobb i kabinen.

Nå ønsker en forening for homofile i Russland å markere sin protest mot flyselskapet den 9. februar, hvor det skal avholdes en protest som oppfordrer til boikott av Aeroflot.

Foreningen ønsker å arbeide for at det russiske flyselskapet blir ekskludert fra alliansen Sky Team. En allianse som inkluderer Delta Airlines, Air France med flere.

 

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer