13.3 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Estonian med 90.8 prosent punktlighet

Estonian Air påberoper seg som så mange andre flyselskap å være vinneren av punktlighet i Norden for 2011.

Flyselskapet sier at det hadde 90.8 prosent punktlighet innen 15-minutters-grensen for hele 2011, i både Norden og Baltikum.

I følge direktør i Estonian Air, Tero Tasklia er dette svært gode tall å vise til i forhold til andre aktører i bransjen. Økningen for Estonian var på 4,1 prosent i forhold til 2010.

Gjennomsnittet for europeiske flyselskap er 86 prosent punktlighet.

Få fly, mange avganger

Estonian Air mener selv tallene er svært gode ettersom flyflåten er relativ liten, men antall avganger og flyvninger er desto høyere.

Flyselskapet har rangert høyt oppe de siste årene med en god prosentandel når det kommer til at flyene er i rute.

I 2009 ble selskapet kåret til det mest punktlige av Amsterdam Schiphol flyplass, og i 2010 fikk selskapet samme førsteplass fra flyplassen i Brussel.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer