8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Hadde kun 2 millioner på konto

Air Australia hadde i underkant av 440.000 AU dollar, rundt 2,3 millioner norske kroner på kontoen når selskapet gikk overende 17. februar.  På utgiftssiden skyldte flyselskapet rundt 90 millioner AU dollar, rundt 500 millioner norske kroner til sine kreditorer.

Totalt skyldte selskapet 500 kreditorer penger når det gikk under. Nå håper de ansatte at de skal få deler av sin lønn etter kollapsen, men bobestyrer sier til TV-stasjonen Network 7 at det er begrenset med midler til å dekke hele lønnspotten til de ansatte.

 

 

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer