18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no

Mari Hermansen tilsatt som ny HR-direktør i Avinor

Mari Hermansen tiltrer stillingen som ny HR-direktør i Avinor 1. juni. Hun vil være en del av Avinors konsernledelse med rapportering til konsernsjef.

Hermansen er utdannet jurist fra 1995, har erfaring fra offentlig forvaltning, privat næringsliv og advokatvirksomhet. Hun har vært medlem av en rekke utvalg som ØKOKRIMs kontaktutvalg mot hvitvasking og nå leder av TAF (NHO Luftfarts tariffpolitiske utvalg). De siste sju år har hun arbeidet i HR-avdelingen i SAS Norge, hvor hun har hatt ulike roller, blant annet som forhandlingssjef og HR-direktør i SAS i Norge.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer