12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Southwest setter inn TV-skjermer i alle 737

Southwest Airlines har startet arbeidet med å installere TV-skjermer i alle sin Boeing 737. Samtlige fly skal ha TV-skjermer som viser direkte TV fra et utvalg av TV-kanaler.

NBC Sports; MLB live; NFL Network; CNBC; MSNBC; MSNBC Fox News; og Fox Business News skal alle være tilgjengelig for passasjerene.

Men tilbudet skal ikke være gratis, i følge en pressemelding vil det trolig være snakk om å ta rundt 3 til 8 dollar for tilgangen til TV-kanalene.

Tilbudet skal være et supplement til passasjerenes egne leserbrett, mobiltelefoner og andre enheter som kan brukes på flyenes wi-fi løsninger.

70 prosent av selskapets flåte skal ha TV-skjermer innen utgangen av 2013. Så langt er 20 fly klare for å tilby tilbudet til markedet.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer