15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Valp stanset flytrafikk

En hundevalp skapte store forsinkelser og en storstilt jakt på rullebanene ved New Yorks La Guardia flyplass lørdag morgen.

Valpen skulle fraktes med bur ombord i et fly som skulle til Memphis, da hunden kom seg løs og løp ut mot rullebanene. I 10 minutter forsøkte flyplassansatte å fange hunden uten stor suksess, dermed var gode råd dyre og eieren måtte finnes. Ombord I delta Air Lines fly til Memphis ble eieren tatt med ut og til rullebanen, hvor hun etter noen forsøk fikk den 14 måneder gamle hunden tilbake til buret sitt.

En rekke flyavganger og landinger ble forsinket under hundejakten på La Guardia, melder NY1.

 

 

 

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Ålesund slår Molde i økt trafikk

Hans Olav Nyborg

Svak oppgang for Rygge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer